CST voor iedereen

door Cranio-Sacraal Therapie


Voor jong en oud een deugd, dus ook voor jou...


CST is bovenal en in de eerste plaats jezelf verwennen! Een regelmatige “onderhoudsbeurt” is de beste manier om blokkades snel te verhelpen voor ze struktureel kunnen worden en tot problemen leiden.


CST bevordert elk genezingsproces omdat het de doorstroming van het hersenvocht stimuleert en zo de afvoer van afvalstoffen uit ons lichaam bevordert (ideaal na narcose of chemokuur!).  Meer info over CST en herstel zie onder "interessante links: CST en kanker"


Bij baby’tjes met klachten als krampen, spijsverteringsproblemen, veel wenen, kan hulp geboden worden met CST om de schedelbotjes mooi hun plaats te laten innemen en alle zenuwbanen vrij te maken.


Diezelfde scheve schedelbotjes kunnen later tot dyslexie, concentratieproblemen, ADHD leiden.  Ook dan kan CST nog helpen.


In het volgende filmpje zie je hoe subtiel er met baby'tjes gewerkt wordt
Ook kinderen en adolescenten hebben het vandaag druk - druk - druk.  Veel activiteiten, veel prestatieverwachtingen, veel ... DRUK.  Praktijk wijst uit dat zij zeer positief reageren op CST.  We mogen niet vergeten dat kinderen sowieso al gevoeliger zijn voor alle in-druk-ken van buitenaf.  CST helpt hen deze te verwerken.


De hypofyse, onze belangrijkste hormoonklier die het hele hormonale stelsel aanstuurt, ligt midden in onze schedel.  Ook hier heeft een slechte beweeglijkheid van de schedelbotten en –vliezen invloed op.Ontspan jezelf

Voel jezelf

Wees jezelf

en kom tot

In-Zich-t
Daniëlle Janssens - Cranio-Sacraal Therapie - (+32) 0476 67 39 39